Bujabéza

Bujabéza

4 Stars
Bujabéza

Suroviny

  • 600 g mořských ryb a plodů
  • 50 ml olivového oleje
  • 1 pórek
  • 1 menší fenykl
  • 3 spařená a oloupaná rajčata
  • 1 bobkový list
  • 1 snítka tymiánu 
  • 1 snítka bazalky
  • 600 ml rybího vývaru
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • varný košík 
  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby vložte míchací hák.  
  • 2. Přidejte 1 pórek na kolečka, 1 menší fenykl a 3 spařená a oloupaná rajčata na kostičky.  
  • 3. Dále přidejte 1 bobkový list, 1 snítku tymiánu, 1 snítku bazalky a 50 ml olivového oleje.  
  • 4. Restujte 15 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 5. Přidejte 600 ml rybího vývaru, sůl a pepř.  
  • 6. Vařte 15 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 7. Do varného košíku vložte 600 g mořských ryb a plodů.  
  • 8. Vařte 15 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 9. Hotovou rybu a mořské plody vložte do talířů a zalijte polévkou.
Bujabéza