Bujabéza
6. úno
Leonardo 4 porce 70 minut https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/bujabeza/
Suroviny
- 600 g mořských ryb a plodů
- 50 ml olivového oleje
- 1 pórek
- 1 menší fenykl
- 3 spařená a oloupaná rajčata
- 1 bobkový list
- 1 snítka tymiánu
- 1 snítka bazalky
- 600 ml rybího vývaru
- sůl, pepř
Postup
- 1. Do nádoby vložte míchací hák.
- 2. Přidejte 1 pórek na kolečka, 1 menší fenykl a 3 spařená a oloupaná rajčata na kostičky.
- 3. Dále přidejte 1 bobkový list, 1 snítku tymiánu, 1 snítku bazalky a 50 ml olivového oleje.
- 4. Restujte 15 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 5. Přidejte 600 ml rybího vývaru, sůl a pepř.
- 6. Vařte 15 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 7. Do varného košíku vložte 600 g mořských ryb a plodů.
- 8. Vařte 15 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 9. Hotovou rybu a mořské plody vložte do talířů a zalijte polévkou.