Cibulová majonéza

4 Stars
Cibulová majonéza

Suroviny

  • 2 bílé cibule
  • 1 červená cibule
  • 80 ml bílého vína
  • 200 ml majonézy
  • 6 lžic olivového oleje 

Příslušenství

  • míchací hák
  • metla 

Postup

  • 1. Do nádoby vložte míchací hák.
  • 2. Přidejte 2 bílé cibule a 1 červenou cibuli pokrájené na hrubé kostky.
  • 3. Přidejte 6 lžic olivového oleje a restujte 15 minut / 90 ℃ / rychlost 1.
  • 4. Přidejte 80 ml bílého vína a vařte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
  • 5. Nechte vychladnout (pokud chcete jemnější konzistenci, lze rozsekat).
  • 6. Vyjměte míchací hák a vložte metlu.
  • 7. Přidejte 200 ml majonézy a šlehejte 1 minutu / rychlost 3.
Cibulová majonéza