Kachní rillettes
6. úno
Leonardo 4 skleničky 25 minut https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/kachni-rillettes/
Suroviny
- 3 konfitovaná kachní stehna
- 400 g kachního sádla + 2 lžíce na restování
- snítka rozmarýnu
- 1 šalotka
- sůl, pepř
Postup
- 1. Do nádoby vložte nože.
- 2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 šalotku.
- 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
- 4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
- 5. Přidejte 2 lžíce kachního sádla.
- 6. Restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 7. Přidejte obrané maso ze 3 konfitovaných kachních stehen a snítku rozmarýnu.
- 8. Restujte 2 minuty / 100 ℃ / rychlost 1.
- 9. Dochuťte solí a pepřem a přidejte 400 g rozpuštěného kachního sádla.
- 10. Promíchejte 30 sekund / rychlost 1.
- 11. Nalijte do sklenic a nechte vychladnout.
- 12. Pro jemnější strukturu lze rozsekat.
Vyzkoušejte také
4 hodiny a 20 minut 2 porce