Kambala se salátem z lichořeřišnice

Kambala se salátem z lichořeřišnice

4 Stars
Kambala se salátem z lichořeřišnice

Suroviny

  • 2 porce kambaly
  • 2 plátky másla
  • Salát
  • 50 g baby špenátu
  • 50 g listů a květů lichořeřišnice
  • 100 g cherry rajčat
  • 1 avokádo
  • 1 lžíce citrónové šťávy
  • 4 lžíce olivového oleje
  • sůl, pepř dle chuti

Příslušenství

  • Mělký parní koš

Postup

  • 1.    Do nádoby vlijte 1 litr vody.
  • 2.    Nádobu uzavřete mělkým parním košem pro vaření v páře.
  • 3.    Připravte si 2 porce kambaly, osolte ji a opepřete.
  • 4.    Spusťte program vaření v páře a po signalizaci vložte kambalu s plátkem másla do koše pro vaření v páře.
  • 5.    Vařte 15 minut na střední stupeň.
  • 6.    Připravte si salát.
  • 7.    Smíchejte 50 g špenátu, 50 g listů a květů lichořeřišnice, nakrájené avokádo, lžíci citronové šťávy, 4 lžíce oleje a dochuťte solí a pepřem. 
Kambala se salátem z lichořeřišnice