Ovocná zmrzlina

Ovocná zmrzlina

4 Stars
Ovocná zmrzlina

Suroviny

  • 80 g krupicového cukru
  • 350 g mraženého ovoce (ananas, jahody, maliny, borůvky)
  • 100 g smetany ke šlehání, 33 % tuku nebo 1 bílek

Příslušenství

  • nože, metla

Postup

  • 1. Do mixovací nádoby vložte cukr a melte 10 sek/rychlost 9.
  • 2. Přidejte mražené ovoce a mixujte 20 sek/rychlost 9, dokud se ovoce nerozmixuje na jemno.
  • 3. Přidejte smetanu ke šlehání a nasaďte šlehací metličku. Šlehejte 1 min/rychlost 4, dokud se směs nezmění na krémovou zmrzlinu.
  • 4. Ihned podávejte nebo dejte do mrazničky pro pozdější konzumaci.
Ovocná zmrzlina