Pappa al pomodoro
6. úno
Leonardo 4 porce 40 minut https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/pappa-al-pomodoro/
Suroviny
- 40 g nastrouhaného parmazánu
- 2 hrsti bazalkových listů
- 4 stroužky česneku
- 4 polévkové lžíce oleje
- 400 g rajčat v plechu
- 500 g zeleninového vývaru
- 1 špetka soli a pepře
- 4 plátky bílého staršího chleba
Postup
- 1. Do mixovací nádoby vložte bazalku, oloupané stroužky česneku a sekejte 5 sekund/ rychlost 10.
- 2. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
- 3. Přidejte olivový olej a restujte s odklopeným vrškem 2 min/ 120℃ / rychlost 1.
- 4. Přidejte rajčata, vývar, sůl, pepř a vařte se zavřeným víčkem 10 min/ 100℃ / rychlost 1.
- 5. Vyjměte hák a vložte nože.
- 6. Přidejte rozdrolený starý chléb a mixujte 40 sekund/ rychlost 7.
- 7. Dochuťte solí a pepřem.
- 8. Podávejte posypané parmazánem a lístky bazalky.
Vyzkoušejte také
1 hodina 16 minut 4 porce