Pappa al pomodoro

Pappa al pomodoro

4 Stars
Pappa al pomodoro

Suroviny

  • 40 g nastrouhaného parmazánu
  • 2 hrsti bazalkových listů
  • 4 stroužky česneku
  • 4 polévkové lžíce oleje
  • 400 g rajčat v plechu
  • 500 g zeleninového vývaru
  • 1 špetka soli a pepře
  • 4 plátky bílého staršího chleba

Příslušenství

  • nože, míchací hák

Postup

  • 1. Do mixovací nádoby vložte bazalku, oloupané stroužky česneku a sekejte 5 sekund/ rychlost 10.
  • 2. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
  • 3. Přidejte olivový olej a restujte s odklopeným vrškem 2 min/ 120℃ / rychlost 1.
  • 4. Přidejte rajčata, vývar, sůl, pepř a vařte se zavřeným víčkem 10 min/ 100℃ / rychlost 1.
  • 5. Vyjměte hák a vložte nože.
  • 6. Přidejte rozdrolený starý chléb a mixujte 40 sekund/ rychlost 7.
  • 7. Dochuťte solí a pepřem.
  • 8. Podávejte posypané parmazánem a lístky bazalky.
Pappa al pomodoro