Bramborový krém s parmezánem

Bramborový krém s parmezánem

4 Stars
Bramborový krém s parmezánem

Suroviny

  • 4 brambory
  • 3 cibule
  • 2 lžíce másla
  • 600 ml zeleninového vývaru
  • 300 ml mléka
  • 50 g strouhaného parmezánu
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • nože 
  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte oloupané a přepůlené 3 cibule.  
  • 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.  
  • 4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.  
  • 5. Přidejte 2 lžíce másla.  
  • 6. Restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 7. Přidejte 4 brambory nakrájené na kostky, 300 ml mléka a 600 ml zeleninového vývaru.  
  • 8. Vařte 40 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 9. Přidejte 50 g strouhaného parmezánu a sůl a pepř dle chuti.  
  • 10. Vyjměte míchací hák a vložte nože.  
  • 11. Sekejte 40 sekund / rychlost 6. 
Bramborový krém s parmezánem