Polévka s trhaným masem

Polévka s trhaným masem

4 Stars
Polévka s trhaným masem

Suroviny

  • 300 g kuřecího masa  
  • 3 lžíce olivového oleje 
  • 2 cibule 
  • 4 stroužky česneku 
  • 600 g červených fazolí z plechovky 
  • 400 g rajčat z plechovky 
  • 1 l zeleninového vývaru 
  • 50 g bulguru 
  • špetka chilli 
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • míchací hák 
  • nože 
  • nástavec na vaření v páře 

Postup

  • 1. Do nádoby vlijte 1 litr vody a uzavřete sestavou pro vaření v páře. 
  • 2. Spusťte program vaření v páře. 
  • 3. Po signalizaci vložte 300 g osoleného kuřecího masa. 
  • 4. Vařte 25 minut / 100 ℃ / rychlost 1 a poté dejte hotové maso stranou. 
  • 5. Po vychladnutí natrhejte pomocí vidliček. 
Polévka s trhaným masem