Polévka s trhaným masem
6. úno
Leonardo 4 porce 70 minut https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/polevka-s-trhanym-masem/
Suroviny
- 300 g kuřecího masa
- 3 lžíce olivového oleje
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 600 g červených fazolí z plechovky
- 400 g rajčat z plechovky
- 1 l zeleninového vývaru
- 50 g bulguru
- špetka chilli
- sůl, pepř
Příslušenství
- míchací hák
- nože
- nástavec na vaření v páře
Postup
- 1. Do nádoby vlijte 1 litr vody a uzavřete sestavou pro vaření v páře.
- 2. Spusťte program vaření v páře.
- 3. Po signalizaci vložte 300 g osoleného kuřecího masa.
- 4. Vařte 25 minut / 100 ℃ / rychlost 1 a poté dejte hotové maso stranou.
- 5. Po vychladnutí natrhejte pomocí vidliček.