Pomazánka z vepřové konzervy

Pomazánka z vepřové konzervy

4 Stars
Pomazánka z vepřové konzervy

Suroviny

  • 1 cibule 
  • 3 nakládané okurky 
  • 250 g masové vepřové konzervy 
  • 2 lžíce dijonské hořčice  
  • 50 g žervé 
  • 1 lžička sladké mleté papriky 
  • 1 lžička mletého kmínu 
  • 2 vejce natvrdo 
  • sůl, pepř 

Příslušenství

  • Nože

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože. 
  • 2. Vložte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli a 3 nakládané okurky. 
  • 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6. 
  • 4. Přidejte 250 g masové vepřové konzervy, 2 lžíce dijonské hořčice, 50 g žervé, 1 lžičku sladké papriky a 1 lžičku mletého kmínu. 
  • 5. Sekejte 10 sekund / rychlost 6. 
  • 6. Přidejte 2 vejce uvařené natvrdo. 
  • 7. Sekejte 7 sekund / rychlost 4. 
  • 8. Dochuťte solí a pepřem. 
Pomazánka z vepřové konzervy