Pomazánka z vepřové konzervy
6. úno
Leonardo 1 miska 10 minut https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/pomazanka-z-veprove-konzervy/
Suroviny
- 1 cibule
- 3 nakládané okurky
- 250 g masové vepřové konzervy
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 50 g žervé
- 1 lžička sladké mleté papriky
- 1 lžička mletého kmínu
- 2 vejce natvrdo
- sůl, pepř
Postup
- 1. Do nádoby vložte nože.
- 2. Vložte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli a 3 nakládané okurky.
- 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
- 4. Přidejte 250 g masové vepřové konzervy, 2 lžíce dijonské hořčice, 50 g žervé, 1 lžičku sladké papriky a 1 lžičku mletého kmínu.
- 5. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
- 6. Přidejte 2 vejce uvařené natvrdo.
- 7. Sekejte 7 sekund / rychlost 4.
- 8. Dochuťte solí a pepřem.
Vyzkoušejte také
1 hodina 12 minut 4 porce 1 hodina 16 minut 4 porce