Rajčata s ricottovým krémem

Rajčata s ricottovým krémem

4 Stars
Rajčata s ricottovým krémem

Suroviny

  • 350 g cherry rajčat  
  • 1 červená cibule  
  • 3 stroužky česneku  
  • 6 lžic olivového oleje  
  • 250 g ricotty  
  • 100 g balkánského sýru  
  • 2 snítky tymiánu  
  • 2 snítky rozmarýnu  
  • bagetka k servírování

Příslušenství

  • nože 

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.  
  • 3. Sekejte 30 sekund / rychlost 6.  
  • 4. Přidejte 350 g cherry rajčat, 2 snítky rozmarýnu a 4 lžíce olivového oleje.  
  • 5. Ručně promíchejte.  
  • 6. Vložte na plech a pečte 5 minut / 180 ℃ .   
  • 7. Připravte si ochucenou ricottu.  
  • 8. Do nádoby vložte nože.  
  • 9. Přidejte 3 oloupané stroužky česneku a 2 snítky tymiánu.  
  • 10. Přidejte 250 g ricotty a 100 g balkánského sýru.  
  • 11. Přidejte 2 lžíce olivového oleje.  
  • 12. Sekejte 1 minutu / rychlost 6.  
  • 13. Podávejte s upečenými rajčaty a čerstvou bagetkou.
Rajčata s ricottovým krémem