Rajčata s ricottovým krémem
6. úno
Leonardo 2 porce 15 minut https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/rajcata-s-ricottovym-kremem/
Suroviny
- 350 g cherry rajčat
- 1 červená cibule
- 3 stroužky česneku
- 6 lžic olivového oleje
- 250 g ricotty
- 100 g balkánského sýru
- 2 snítky tymiánu
- 2 snítky rozmarýnu
- bagetka k servírování
Postup
- 1. Do nádoby vložte nože.
- 2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
- 3. Sekejte 30 sekund / rychlost 6.
- 4. Přidejte 350 g cherry rajčat, 2 snítky rozmarýnu a 4 lžíce olivového oleje.
- 5. Ručně promíchejte.
- 6. Vložte na plech a pečte 5 minut / 180 ℃ .
- 7. Připravte si ochucenou ricottu.
- 8. Do nádoby vložte nože.
- 9. Přidejte 3 oloupané stroužky česneku a 2 snítky tymiánu.
- 10. Přidejte 250 g ricotty a 100 g balkánského sýru.
- 11. Přidejte 2 lžíce olivového oleje.
- 12. Sekejte 1 minutu / rychlost 6.
- 13. Podávejte s upečenými rajčaty a čerstvou bagetkou.