Restované lišky na víně

Restované lišky na víně

4 Stars
Restované lišky na víně

Suroviny

  • 250 g očištěných lišek  
  • 60 g másla  
  • 1-2 šalotky  
  • 80 ml bílého suchého vína  
  • 1 lžíce tymiánu 

Příslušenství

  • Nože
  • Míchací hák 

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože. 
  • 2. Přidejte 1-2 oloupané šalotky a sekejte 10 sekund / rychlost 6. 
  • 3. Vyjměte nože a vložte míchací hák. 
  • 4. Přidejte 60 g másla a restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 2. 
  • 5. Přidejte 1 lžíci tymiánu a pokrájených 250 g očištěných lišek. 
  • 6. Restujte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1. 
  • 7. Přilejte 80 ml bílého suchého vína a nechte zredukovat. 
  • 8. Vařte 5-10 minut / 100 ℃ / rychlost 1, dle velikosti hub. 
Restované lišky na víně