Kachní paštika na červeném víně

Kachní paštika na červeném víně

4 Stars
Kachní paštika na červeném víně

Suroviny

  • 400 g kachních jater
  • 150 ml suchého červeného vína
  • 150 g másla
  • 1 lžička tymiánu
  • 50 g pistácií
  • 1 šalotka
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • nože
  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 šalotku.  
  • 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.  
  • 4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.  
  • 5. Přidejte 50 g másla.  
  • 6. Restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 7. Přidejte 400 g kachních jater a 1 lžičku tymiánu.  
  • 8. Restujte 15 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 9. Přidejte 150 ml suchého červeného vína.   
  • 10. Restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 11. Vyjměte míchací hák a vložte nože.  
  • 12. Sekejte 1 minutu / rychlost 6.  
  • 13. Po 20 sekundách setřete stěrkou ke středu a opakujte.  
  • 14. Přidejte 100 g rozpuštěného másla, 50 g pistácií a sůl a pepř dle chuti.  
  • 15. Ručně promíchejte a plňte do skleniček.  
Kachní paštika na červeném víně