Bezmasá sekaná

Bezmasá sekaná

4 Stars
Bezmasá sekaná

Suroviny

  • 200 g pohanky
  • 600 ml vody
  • 1 hrst namočených hub
  • 130 g kysaného zelí
  • 1/2 lžíce dijonské hořčice
  • 2 lžíce pesta z medvědího česneku / 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • 4 lžíce olivového oleje

Příslušenství

  • míchací hák
  • nože

Postup

  • 1. Do nádoby vložte míchací hák.
  • 2. Přidejte 200 g proprané pohanky a zalijte 600 ml vody.
  • 3. Vařte 13 minut/ 100 ℃ / rychlost 1, sceďte a dejte stranou.
  • 4. Vyjměte míchací hák a vložte nože.
  • 5. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli, hrst scezených hub, 130 g kysaného zelí, 1/2 lžíce dijonské hořčice a 2 lžíce pesta z medvědího česneku / 2 stroužky česneku.
  • 6. Sekejte 40 sekund / rychlost 5.
  • 7. Přidejte uvařenou pohanku a 3-4 lžíce olivového oleje.
  • 8. Sekejte 30 sekund / rychlost 6.
  • 9. Vytvarujte šišky sekané a dejte do pekáče.
  • 10. Pečte 20-30 minut / 170 ℃ .
  • 11. Podávejte ideálně s bramborovou kaší a kysaným zelím.
Bezmasá sekaná