Bramborová kaše vařená v mléce

Bramborová kaše vařená v mléce

4 Stars
Bramborová kaše vařená v mléce

Suroviny

  • 700 g oloupaných brambor typu C  
  • 250 g plnotučného mléka  
  • 20 g másla  
  • 1 lžička soli

Příslušenství

  • míchací hák
  • nože

Postup

  • 1. Do nádoby vložte míchací hák.  
  • 2. Přidejte brambory nakrájené na drobné kousky 2*2 cm.  
  • 3. Přidejte 20 g másla, 250 g plnotučného mléka a 1 lžičku soli.  
  • 4. Nejdříve vařte 15 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 5. Poté opět vařte 15–20 minut / 100 ℃ / rychlost 2 do změknutí brambor. 
  • 6. Vyjměte míchací hák a vložte nože.  
  • 7. Sekejte 1 minutu / rychlost 5. 
Bramborová kaše vařená v mléce