Bulgurové rizoto
6. úno
Leonardo 4 porce 50 minut https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/bulgurove-rizoto/
Suroviny
- 500 ml zeleninového vývaru
- 200 g bulguru
- 200 g žampionů
- 1 cibule
- 100 ml vody
- 3 lžíce přepuštěného másla (ghí)
- 1 malá plechovka hrášku
- sůl, pepř
Postup
- 1. Do nádoby vložte nože.
- 2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
- 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
- 4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
- 5. Přidejte 3 lžíce přepuštěného másla (ghí).
- 6. Restujte 8 minut / 90 ℃ / rychlost 1.
- 7. Přidejte 200 g bulguru, 500 ml zeleninového vývaru a 100 ml vody.
- 8. Vařte 25 minut / 90 ℃ / rychlost 1.
- 9. Přidejte 200 g žampionů a scezený hrášek z malé plechovky.
- 10. Vařte 5 minut / 80 ℃ / rychlost 1 a poté dochuťte solí a pepřem.