Bulgurové rizoto

Bulgurové rizoto

4 Stars
Bulgurové rizoto

Suroviny

  • 500 ml zeleninového vývaru 
  • 200 g bulguru 
  • 200 g žampionů 
  • 1 cibule 
  • 100 ml vody 
  • 3 lžíce přepuštěného másla (ghí) 
  • 1 malá plechovka hrášku 
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • míchací hák
  • nože 

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože. 
  • 2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli. 
  • 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6. 
  • 4. Vyjměte nože a vložte míchací hák. 
  • 5. Přidejte 3 lžíce přepuštěného másla (ghí). 
  • 6. Restujte 8 minut / 90 ℃ / rychlost 1. 
  • 7. Přidejte 200 g bulguru, 500 ml zeleninového vývaru a 100 ml vody. 
  • 8. Vařte 25 minut / 90 ℃ / rychlost 1. 
  • 9. Přidejte 200 g žampionů a scezený hrášek z malé plechovky. 
  • 10. Vařte 5 minut / 80 ℃ / rychlost 1 a poté dochuťte solí a pepřem.
Bulgurové rizoto