Chilli con carne
6. úno
Leonardo 4 porce 1 hodina 2 minuty https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/chilli-con-carne/
Suroviny
- 500 g mletého hovězího masa
- 1 plechovka červených fazolích
- 1 plechovka drcených rajčat
- 1 malý rajský protlak
- 300 ml vývaru
- 1 velká cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce sádla
- římský kmín
- mletá sladká paprika
- majoránka
- dle chuti chilli
- sůl
- pepř
Příslušenství
- sekací nože
- míchací nástavec
Postup
- 1. Oloupejte a přepulte cibuli.
- 2. Do mixovací nádoby vložte sekací nástavec.
- 3. Do nádoby vložte cibuli.
- 4. Sekejte 10sek./rychlost 5.
- 5. Vyjměte sekací nástavec a vložte míchací nástavec.
- 6. Přidejte sádlo.
- 7. Restuje 10 minut/100 ℃ /rychlost 1.
- 8. Přidejte prolisovaný česnek a maso.
- 9. Restujte 15 minut/100 ℃ /rychlost 1.
- 10. Přidejte zbylé ingredience.
- 11. Vařte 30 minut/105 ℃ /rychlost 1.
- 12. Podávejte s rýží nebo opečenou tortillou.