Chilli con carne

Chilli con carne

4 Stars
Chilli con carne

Suroviny

  • 500 g mletého hovězího masa 
  • 1 plechovka červených fazolích 
  • 1 plechovka drcených rajčat
  • 1 malý rajský protlak
  • 300 ml vývaru
  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce sádla
  • římský kmín
  • mletá sladká paprika
  • majoránka
  • dle chuti chilli
  • sůl
  • pepř

Příslušenství

  • sekací nože 
  • míchací nástavec

Postup

  • 1. Oloupejte a přepulte cibuli.
  • 2. Do mixovací nádoby vložte sekací nástavec. 
  • 3. Do nádoby vložte cibuli.
  • 4. Sekejte 10sek./rychlost 5.
  • 5. Vyjměte sekací nástavec a vložte míchací nástavec.
  • 6. Přidejte sádlo.
  • 7. Restuje 10 minut/100 ℃ /rychlost 1. 
  • 8. Přidejte prolisovaný česnek a maso. 
  • 9. Restujte 15 minut/100 ℃ /rychlost 1.
  • 10. Přidejte zbylé ingredience.
  • 11. Vařte 30 minut/105 ℃ /rychlost 1.
  • 12. Podávejte s rýží nebo opečenou tortillou.
Chilli con carne