2. Přidejte všechny ingredience na těsto: 250 g hladké mouky, 1 vejce + 1 žloutek, 125 g změklého másla, 125 g moučkového cukru, špetku soli a špetku citrónové kůry.
3. Šlehejte 2 minuty / rychlost 3.
4. Vzniklé těsto přendejte do uzavíratelné krabičky.
5. Dejte na 20 minut odležet do lednice.
6. Vyplňte těstem formičky na tartaletky.
7. Dejte znovu chladit na 15 minut.
8. Pečte v předehřáté troubě na 180 ℃ do růžova.
9. Upečené košíčky nechte vychladnout.
10. Do nádoby vložte míchací hák.
11. Přidejte 400 ml mléka, 2 lžíce citrónové šťávy a kůru z ½ citrónu.
12. Vařte 15 sekund / 100 ℃ / rychlost 1.
13. Přidejte rozšlehaných 5-6 žloutků se 120 g cukru krupice a 30 g kukuřičného škrobu.
14. Vařte 2-3 minuty / 100 ℃ / rychlost 2.
15. Krém nechte vychladnout a pak do něj opatrně vmíchejte vyšlehanou šlehačku z 200 ml smetany ke šlehání.
16. Připravte si bílkový krém.
17. Do nádoby vložte metlu.
18. Přidejte 2 bílky a šlehejte 3 minuty / rychlost 4.
19. Po minutě přidejte 50 g cukru a následně zbylých 50 g cukru.