Cuketová polévka s gorgonzolou

Cuketová polévka s gorgonzolou

4 Stars
Cuketová polévka s gorgonzolou

Suroviny

  • 1 cibule
  • 900 g cukety
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce oregana
  • 600 ml drůbežího vývaru
  • 120 g gorgonzoly
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • nože 
  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 cibuli.  
  • 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.  
  • 4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.  
  • 5. Přidejte 3 lžíce olivového oleje.  
  • 6. Restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 7. Přidejte 900 g cukety nakrájené na kostičky a 1 lžíci oregana.  
  • 8. Restujte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 9. Přidejte 600 ml drůbežího vývaru.  
  • 10. Vařte 30 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 11. Přidejte 120 g gorgonzoly.  
  • 12. Vyjměte míchací hák a vložte nože.  
  • 13. Sekejte 20 sekund / rychlost 6.  
  • 14. Dochuťte solí a pepřem. 
Cuketová polévka s gorgonzolou