Mangové kari

Mangové kari

4 Stars
Mangové kari

Suroviny

  • 500 g krůtích medailonků
  • 2 lžíce žluté curry pasty
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 80 g čerstvého strouhaného zázvoru
  • 1 cibule
  • 1 lžička římského kmínu
  • 400 g kokosového mléka
  • 0,4 l vývaru
  • 1 mango
  • sůl, pepř dle chuti

Příslušenství

  • Míchací hák
  • Nože

Postup

  • 1.    Do nádoby vložte nože. Přidejte oloupanou a přepůlenou cibuli.
  • 3.    Sekejte 10 sekund/ rychlost 5.
  • 4.    Vyjměte nože a vložte míchací hák.
  • 5.    Přidejte 80 g zázvoru, 2 lžíce curry pasty, lžičku římského kmínu a 4 lžíce olivového oleje.
  • 6.    Restujte 10 minuty/ 100 ℃ / rychlost 1.
  • 7.    Přidejte 500 g osoleného a opepřeného krůtího masa.
  • 8.    Restujte 10 minut/ 100 ℃ / rychlost 1.
  • 9.    Podlijte 400 ml vývaru a vařte 40 minut/ 100 ℃ / rychlost 1.
  • 10.    Přidejte oloupané a na kostičky nakrájené mango.
  • 11.    Vařte 10 minut/ 100 ℃ / rychlost 1.
  • 12.    Přilijte 400 g kokosového mléka a dochuťte.
Mangové kari