Mango kulfi - indická zmrzlina

Mango kulfi - indická zmrzlina

4 Stars
Mango kulfi - indická zmrzlina

Suroviny

  • 2 hrnky tučného mléka
  • 1/2 plechovky kondenzovaného mléka
  • 1 lžíce nahrubo posekaných pistácií
  • 1/2 lžičky mletého kardamomu
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu
  • 1 hrnky mangového pyré

Ostatní

  • forma na nanuky
  • dřívka na nanuky

Příslušenství

  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby vložte míchací hák.
  • 2. Přidejte mléko a kondenzované mléko.
  • 3. Přidejte pistácie a mletý kardamom. Přiveďte k varu 100℃ / rychlost 2. 
  • 4. V misce stranou smíchejte škrob a 50 ml vody. Přilijte k mléku.
  • 5. Vařte 100℃ / 2 minuty/ rychlost 2.
  • 6. Přidejte mangové pyré a míchejte 5 minut/ rychlost 2.
  • 7. Rozlijte do forem na nanuky a dejte zamrazit.
Mango kulfi - indická zmrzlina