Marocká rybí polévka

Marocká rybí polévka

4 Stars
Marocká rybí polévka

Suroviny

  • 400 g filet z tresky   
  • 200 g brambor   
  • 200 g rajčat   
  • 1 kapie   
  • 3 stroužky česneku   
  • špetka chilli   
  • 1/2 lžičky kurkumy   
  • 1/2 lžičky sladké papriky   
  • 1 hrst čerstvého koriandru   
  • 300 g předvařené cizrny   
  • 600 ml vody   
  • 1/2 lžičky soli

Postup

  • 1. Do nádoby nevkládejte nástavec.   
  • 2. Přidejte 3 stroužky česneku na plátky, 200 g brambor na plátky, 200 g rajčat na měsíčky a 1 kapii na proužky.   
  • 3. Přidejte špetku chilli, 1/2 lžičky kurkumy, 1/2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky soli a 600 ml vody.   
  • 4. Vařte 35 minut / 100 ℃ .   
  • 5. Přidejte 300 g předvařené cizrny a 400 g filet z tresky na kousky cca 2x2 cm.   
  • 6. Vařte 10 minut / 100 ℃ .   
  • 7. Posypte nasekaným čerstvým koriandrem. 
Marocká rybí polévka