Rybí polévka ze štiky

Rybí polévka ze štiky

4 Stars
Rybí polévka ze štiky

Suroviny

  • 500 g štiky (hlava, ocas, ...) 
  • 1,5 l vody 
  • 2 mrkve 
  • 1 petržel 
  • 1 jarní cibulka 
  • 2 hrsti petrželky 
  • 2 bobkové listy 
  • 3 kuličky nového koření 
  • 5 kuliček pepře 
  • sůl, pepř 

Příslušenství

  • Míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby vložte míchací hák. 
  • 2. Přidejte 500 g štiky, 1,5 litru vody, 2 mrkve, 1 petržel, 1 jarní cibulku, 2 hrsti petrželky, 2 bobkové listy, 3 kuličky nového koření, 5 kuliček pepře a sůl a pepř. 
  • 3. Vařte alespoň 60 minut / 100 ℃ / rychlost 1. 
  • 4. Po uvaření vývar sceďte a oberte maso. 
  • 5. Zeleninu pokrájejte na kolečka. 
  • 6. Dochuťte solí a pepřem a můžete posypat čerstvou petrželkou. 
Rybí polévka ze štiky