Rafaelo buchta

Rafaelo buchta

4 Stars
Rafaelo buchta

Suroviny

  • 2 vejce
  • 1,5 hrnku moučkového cukru
  • 2 hrnky hladké mouky
  • 1 hrnek vlažného mléka
  • 1 hrnek kokosu
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 šlehačka 33%
  • špetka vanilky  

Příslušenství

  • metla

Postup

  • 1. Do nádoby vložte metlu.
  • 2. Přidejte 2 vejce, špetku vanilky a 1 hrnek moučkového cukru.
  • 3. Šlehejte 8 minut / rychlost 4. 
  • 4. Přidejte 2 hrnky hladké mouky, 1 prášek do pečiva a 1 hrnek vlažného mléka.
  • 5. Šlehejte 1,5 minuty / rychlost 2.
  • 6. Těsto vlijte do formy vyložené pečícím papírem.
  • 7. V míse smíchejte 1 hrnek kokosu a 0,5 hrnku moučkového cukru.
  • 8. Posypte na těsto a dejte péct na 180 ℃ , dokud špejle vytažená z těsta nepřestane lepit.
  • 9. Upečenou buchtu ihned po vytažení zalijte smetanou 33% a dejte chladit. Lze polít i čokoládou. 
Rafaelo buchta