Smažená rýže s kořenovou zeleninou

Smažená rýže s kořenovou zeleninou

4 Stars
Smažená rýže s kořenovou zeleninou

Suroviny

  • 400 g uvařené rýže
  • 2 vejce
  • 2 mrkve
  • 1 petržel
  • 100 g celeru
  • 50 ml olivového oleje
  • 1 šalotka
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • míchací hák
  • sestava na strouhání
  • nože

Postup

  • 1. Do nádoby vložte sestavu na strouhání.  
  • 2. Oloupejte 2 mrkve, 1 petržel a 100 g celeru.  
  • 3. Vše nastrouhejte rychlostí 6.  
  • 4. Nastrouhanou zeleninu dejte stranou.  
  • 5. Do nádoby vložte nože.  
  • 6. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou šalotku.  
  • 7. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.  
  • 8. Vyjměte nože a vložte míchací hák.  
  • 9. Přidejte 50 ml olivového oleje, nastrouhanou zeleninu a restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 10. Přidejte 400 g uvařené rýže a 2 rozkvedlané vejce se solí a pepřem.  
  • 11. Vařte 4 minuty / 100 ℃ / rychlost 2. 
Smažená rýže s kořenovou zeleninou