Bylinková polévka s vejcem natvrdo

Bylinková polévka s vejcem natvrdo

4 Stars
Bylinková polévka s vejcem natvrdo

Suroviny

  • 1 hrst mangoldu  
  • 1 hrst mladých kopřiv  
  • 3 jarní cibulky  
  • 1 hrst pažitky  
  • 1 hrst petrželky  
  • 2 šalotky  
  • 2 stroužky česneku  
  • 700 ml zeleninového vývaru  
  • 4 vejce natvrdo  
  • 50 ml smetany  
  • sůl, pepř  
  • olej na restování 

Příslušenství

  • Nože

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte 2 oloupané šalotky a 2 stroužky česneku. Sekejte 30 sekund / rychlost 5.  
  • 3. Přidejte nasekané 3 jarní cibulky a olej na restování. Restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 4. Přidejte 700 ml zeleninového vývaru a vařte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 5. Přidejte 1 hrst mangoldu, 1 hrst mladých kopřiv a vařte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 6. Sekejte 1 minutu / rychlost 4.  
  • 7. Přidejte hrst nasekané petrželky a vařte 3 minuty / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 8. Přidejte 50 ml smetany a 1 hrst nasekané pažitky. Vařte 1 minutu / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 9. Dochuťte solí a pepřem. Podávejte s uvařeným vejcem natvrdo.
Bylinková polévka s vejcem natvrdo