Kedlubnová polévka s vejcem

Kedlubnová polévka s vejcem

4 Stars
Kedlubnová polévka s vejcem

Suroviny

  • 1 kedlubna  
  • 1 mrkev  
  • 2 brambory  
  • 2 lžíce másla  
  • 1 lžíce oleje  
  • 1,5 l zeleninového vývaru  
  • hrst petrželky   
  • nať z libečku  
  • sůl, pepř  
  • 1 vejce M

Příslušenství

  • míchací hák  

Postup

  • 1. Do nádoby vložte míchací hák.   
  • 2. Přidejte 1 lžíci oleje a 2 lžíce másla.   
  • 3. Zahřívejte 1 minutu / 90 ℃ / rychlost 1.   
  • 4. Přidejte na kostky nakrájené 2 brambory, 1 kedlubnu a 1 mrkev.   
  • 5. Restujte 7 minut / 95 ℃ / rychlost 1.   
  • 6. Přidejte 1,5 l zeleninového vývaru.   
  • 7. Vařte 23 minut / 100 ℃ / rychlost 1.   
  • 8. Přidejte 1 rozšlehané vejce a vařte 4 minuty / 100 ℃ / rychlost 1.   
  • 9. Dochuťte solí a pepřem.   
  • 10. Přidejte najemno nasekanou nať libečku a 1 hrst petržele. 
Kedlubnová polévka s vejcem