Gnocchi s houbami, hráškem a špenátem

Gnocchi s houbami, hráškem a špenátem

4 Stars
Gnocchi s houbami, hráškem a špenátem

Suroviny

  • 1 balení gnocchi uvařené dle návodu na obalu
  • 200 g namočených hub
  • 150 g sterilovaného hrášku
  • 100 g baby špenátu
  • 250 ml smetany
  • 1 cibule
  • 1 lžička kmínu
  • 3 lžíce olivového oleje
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • nože
  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 cibuli.  
  • 3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.  
  • 4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.  
  • 5. Přidejte 3 lžíce olivového oleje a restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 6. Přidejte 200 g namočených hub a 1 lžičku kmínu.  
  • 7. Restujte 8 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 8. Přidejte 100 g baby špenátu a 150 g sterilovaného hrášku.  
  • 9. Restujte 2 minuty / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 10. Přidejte 250 ml smetany a 1 balení uvařených gnocchi.  
  • 11. Vařte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 12. Dochuťte solí a pepřem.
Gnocchi s houbami, hráškem a špenátem