Hovězí na černém pivu a tymiánu
6. úno
Leonardo 4 porce 155 minut https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/hovezi-na-cernem-pivu-a-tymianu/
Suroviny
- 600 g hovězích kostek na guláš
- 1,5 l hovězího vývaru
- 100 ml černého piva
- 1 cibule
- 50 g sádla
- 1 lžíce hořčice
- 1 lžička tymiánu
- sůl, pepř dle chuti
Postup
- 1. Do nádoby vložte nože.
- 2. Vložte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
- 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
- 4. Přidejte 50 g sádla.
- 5. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
- 6. Vařte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 7. Přidejte 1 lžičku tymiánu, 600 g hovězích kostek na guláš, sůl a pepř dle chuti.
- 8. Restujte 2 minuty / 100 ℃ / rychlost 1.
- 9. Podlijte 100 ml černého piva a vařte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 10. Maso přendejte do varného košíku a přidejte 1,5 l hovězího vývaru.
- 11. Vařte 90 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 12. Zkontrolujte, přidejte 1 lžíci hořčice a podlijte.
- 13. Vařte cca 40 minut do změknutí masa.
Vyzkoušejte také
3 hodiny 10 minut 4 porce