Hovězí na černém pivu a tymiánu

Hovězí na černém pivu a tymiánu

4 Stars
Hovězí na černém pivu a tymiánu

Suroviny

  • 600 g hovězích kostek na guláš  
  • 1,5 l hovězího vývaru  
  • 100 ml černého piva  
  • 1 cibule  
  • 50 g sádla  
  • 1 lžíce hořčice  
  • 1 lžička tymiánu  
  • sůl, pepř dle chuti 

Příslušenství

  • míchací hák 
  • varný košík 

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.   
  • 2. Vložte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.   
  • 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.   
  • 4. Přidejte 50 g sádla.   
  • 5. Vyjměte nože a vložte míchací hák.   
  • 6. Vařte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.   
  • 7. Přidejte 1 lžičku tymiánu, 600 g hovězích kostek na guláš, sůl a pepř dle chuti.   
  • 8. Restujte 2 minuty / 100 ℃ / rychlost 1.   
  • 9. Podlijte 100 ml černého piva a vařte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.   
  • 10. Maso přendejte do varného košíku a přidejte 1,5 l hovězího vývaru.   
  • 11. Vařte 90 minut / 100 ℃ / rychlost 1.   
  • 12. Zkontrolujte, přidejte 1 lžíci hořčice a podlijte.   
  • 13. Vařte cca 40 minut do změknutí masa.
Hovězí na černém pivu a tymiánu