Italská svatební polévka

Italská svatební polévka

4 Stars
Italská svatební polévka

Suroviny

  • 1,2 l zeleninového vývaru  
  • 5 lžic olivového oleje  
  • 1 cibule  
  • 1 řapík celeru  
  • 1 mrkev   
  • špetka chilli  
  • 4 listy ledového salátu  
  • 100 g loupaných krájených rajčat v plechovce

Příslušenství

  • nože  
  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte 1 oloupanou a překrojenou cibuli.  
  • 3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6. 
  • 4. Přidejte 5 lžic olivového oleje. 
  • 5. Vyjměte nože a vložte míchací hák.  
  • 6. Přidejte 1 mrkev a 1 řapík celeru pokrájené na kolečka.  
  • 7. Restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1. 
  • 8. Přidejte špetku chilli a 100 g loupaných krájených rajčat z plechovky.  
  • 9. Vařte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 10. Zalijte 1,2 l zeleninového vývaru a vařte 45 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 11. Přidejte salát natrhaný na kousky 2*2 cm a vařte 1 minutu / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 12. Polévku podávejte s kuřecími knedlíčky. 
Italská svatební polévka