Kedlubnové zelí

Kedlubnové zelí

4 Stars
Kedlubnové zelí

Suroviny

  • 4 kedlubny  
  • 1 cibule  
  • sůl  
  • kmín  
  • cukr  
  • ocet  
  • 1 lžíce sádla

Příslušenství

  • sestava na strouhání  
  • nože
  • míchací hák  

Postup

  • 1. Nádobu uzavřete sestavou na strouhání.   
  • 2. Oloupejte 4 kedlubny a nastrouhejte rychlostí 5.   
  • 3. Dejte stranou.   
  • 4. Do nádoby vložte nože.   
  • 5. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.   
  • 6. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.   
  • 7. Vyjměte nože a vložte míchací hák.   
  • 8. Přidejte 1 lžíci sádla a restujte 8 minut / 100 ℃ / rychlost 1.   
  • 9. Přidejte nastrouhané kedlubny, kmín a sůl dle chuti.   
  • 10. Vařte 12 minut / 100 ℃ / rychlost 1.   
  • 11. Dochuťte cukrem a octem.
Kedlubnové zelí