Kedlubnový krém

Kedlubnový krém

4 Stars
Kedlubnový krém

Suroviny

  • 2 kedlubny  
  • 2 brambory  
  • 30 g másla  
  • 1 lžíce oleje  
  • 1 l vývaru  
  • sůl, pepř  
  • 150 ml smetany  
  • špetka muškátového oříšku  
  • bylinky na ozdobu 

Příslušenství

  • nože 

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte 30 g másla a 1 lžíci oleje.  
  • 3. Přidejte na kostičky nakrájené 2 kedlubny a 2 brambory.  
  • 4. Restujte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 5. Přidejte 1 l vývaru a vařte 20 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 6. Přidejte 150 ml smetany a špetku muškátového oříšku.  
  • 7. Sekejte 30 sekund / rychlost 6.  
  • 8. Dochuťte solí a pepřem.   
  • 9. Podávejte posypané bylinkami a opečenou bagetkou.
Kedlubnový krém