Krůtí maso se žampiony, fazolemi a rajčaty
6. úno
Leonardo 4 porce 80 minut https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/kruti-maso-se-zampiony-fazolemi-a-rajcaty/
Suroviny
- 600 g krůtího masa
- 250 g žampionů
- 3 lžíce oleje
- 1 cibule
- 1 plechovka fazolí
- 1 plechovka drcených rajčat
- 800 ml vývaru
- snítka tymiánu
- sůl, pepř
Postup
- 1. Do nádoby vložte nože.
- 2. Přidejte 1 přepůlenou a oloupanou cibuli.
- 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 5.
- 4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
- 5. Přidejte 3 lžíce oleje.
- 6. Restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 7. Přidejte 600 g osoleného krůtího masa a restujte 3 minuty / 100 ℃ / rychlost 1.
- 8. Maso přendejte stranou do varného košíku.
- 9. Přidejte na kousky nakrájených 250 g žampionů a snítku tymiánu.
- 10. Restujte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 11. Přidejte plechovku drcených rajčat a 800 ml vývaru.
- 12. Vložte varný košík s masem.
- 13. Vařte 40 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 14. Do nádoby přidejte maso a plechovku fazolí.
- 15. Vše ještě vařte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
Vyzkoušejte také
1 hodina 2 minuty 4 porce