Kuřecí maso s karamelizovanými jablky

Kuřecí maso s karamelizovanými jablky

4 Stars
Kuřecí maso s karamelizovanými jablky

Suroviny

  • 2 kuřecí stehna 
  • sůl, pepř
  • OMÁČKA:  
  • 3 jablka
  • 2 lžíce másla 
  • 1 lžíce třtinového cukru / medu  
  • 1 lžíce balzamikového octa  
  • 2 snítky rozmarýnu  

Příslušenství

  • sestava pro vaření v páře  
  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby přidejte vodu po risku vaření v páře.  
  • 2. Nádobu uzavřete sestavou pro vaření v páře.
  • 3. Spusťte program vaření v páře.
  • 4. Po signalizaci vložte 2 osolená a opepřená kuřecí stehna.
  • 5. Vařte v páře cca 30 minut, dle velikosti stehen.
  • 6. Stehna dejte stranou a uchovejte v teple.
  • 7. Do nádoby vložte míchací hák.
  • 8. Přidejte nahrubo nakrájená 3 jablka, 1 lžíci třtinového cukru/medu a 2 lžíce másla.
  • 9. Restujte 15 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
  • 10. Přidejte 2 snítky rozmarýnu a 1 lžíci balzamikového octa.
  • 11. Vařte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
  • 12. Servírujte spolu s kuřecími stehny.
Kuřecí maso s karamelizovanými jablky