Pomazánka z kuřecího masa

Pomazánka z kuřecího masa

4 Stars
Pomazánka z kuřecího masa

Suroviny

  • 500 g uvařených kuřecích prs
  • 1/2 strouhaného celeru
  • 200 ml majonézy
  • 100 ml zakysané smetany
  • hrst pažitky
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • nože
  • stěrka

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.
  • 2. Přidejte 500 g uvařených kuřecích prs, ½ strouhaného celeru, 200 ml majonézy, 100 ml zakysané smetany a hrst pažitky.
  • 3. Sekejte 20 sekund / rychlost 6.
  • 4. Setřete stěrkou ke středu a sekejte 15 sekund / rychlost 4.
  • 5. Dochuťte solí a pepřem.
Pomazánka z kuřecího masa