Kuřecí pie

4 Stars
Kuřecí pie

Suroviny

  • TĚSTO:
  • 2O0 g hladké mouky
  • 120 g povoleného másla
  • 4 lžíce ledové vody
  • špetka soli
  • špetka moučkového cukru
  • NÁPLŇ:
  • 4 kuřecí stehna uvařená v páře
  • 1 lžíce sladké papriky 
  • 1 pórek
  • 2 lžíce mouky
  • 100 ml vody
  • 250 g žampiónů
  • 1 mrkev 
  • 1 cibule

Příslušenství

  • nože

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 cibuli.  
  • 3. Přidejte pokrájený 1 pórek a 1 mrkev.  
  • 4. Sekejte 45 sekund / rychlost 5.  
  • 5. Po 15 sekundách setřete stěrkou ke středu mísy.  
  • 6. Vyjměte nože a vložte míchací hák.  
  • 7. Přidejte obrané 4 kuřecí stehna uvařená v páře, 2 lžíce mouky, 1 lžíci sladké papriky a 100 ml vody.  
  • 8. Vařte 20 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 9. Náplň dejte stranou.  
  • 10. Do nádoby vložte metlu.  
  • 11. Přidejte 200 g hladké mouky, 120 g povoleného másla, 4 lžíce ledové vody, špetku soli a špetku moučkového cukru.  
  • 12. Šlehejte 2 minuty / rychlost 1.  
  • 13. Těsto dopracujte ručně a dejte chladit do lednice.  
  • 14. Těsto vtlačte do formy a pečte 10 minut / 190 ℃ .  
  • 16. Přidejte náplň a na plátky pokrájených 250 g žampiónů.  
  • 17. Pečte 40 minut / 180 ℃ .  
Kuřecí pie