Kuřecí paličky v hoisin omáčce

Kuřecí paličky v hoisin omáčce

4 Stars
Kuřecí paličky v hoisin omáčce

Suroviny

  • 6 kuřecích paliček 
  • 120 ml hoisin omáčky
  • 50 ml sojové omáčky
  • 200 ml vody
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 10 limetkových listů
  • praženého sezamu
  • jarní cibulky, 4 lžíce oleje

Příslušenství

  • bez nástavce

Postup

  • 1. Do nádoby dejte 4 lžíce oleje.
  • 2. Zahřejte na 100℃ .
  • 3. Do nádoby vložte kuřecí paličky.
  • 4. Restujte 3 minuty/ 100℃ a po 1 minutě obraťte maso.
  • 5. Zalijte hoisin omáčkou, sojovou omáčkou a vodou.
  • 6. Přidejte limetkové listy a vařte na 100℃ / 40 minut.
  • 7. Vyjměte hotové maso. A k omáčce přidejte míchací hák.
  • 8. Přidejte cukr a vařte 100℃ / 3 minuty/ rychlost 1.
  • 9. Kuřecí paličky přelijte omáčkou a podávejte s rýží. Posypte nasekanou jarní cibulkou.
Kuřecí paličky v hoisin omáčce