Nepečené mini cheesecakes

Nepečené mini cheesecakes

4 Stars
Nepečené mini cheesecakes

Suroviny

  • KORPUS:
  • 150 g sušenek Lotus
  • 50 g rozpuštěného másla

Příslušenství

  • nože
  • metla
  • stěrka

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte 150 g sušenek Lotus.  
  • 2. Sekejte 50 sekund / rychlost 6.  
  • 3. Přidejte 50 g rozpuštěného másla a promíchejte stěrkou.  
  • 4. Naplňte košíčky na cupcakes 1 cm sušenkovým těstem a upěchujte.  
  • 5. Košíčky dejte chladit na 5 minut do lednice.  
  • 6. Do nádoby vložte metlu.  
  • 7. Přidejte 250 g mascarpone, 250 g tvarohu a 50 g moučkového cukru.   
  • 8. Šlehejte 2 minuty / rychlost 3.  
  • 9. Stranou v misce smíchejte 40 g ztužovače za studena a 70 ml vlažné vody.  
  • 10. Směs ztužovače a vody vlijte do náplně a šlehejte 2 minuty / rychlost 4.  
  • 11. Náplň vrstvěte 2 cm na ztuhlé sušenkové těsto a dejte chladit na 2 hodiny do lednice.  
  • 12. Do nádoby vložte metlu.  
  • 13. Přidejte 2 žloutky, 20 g povoleného másla, 50 g cukru krupice, 1 vrchovatou lžíci škrobu a 40 g pomazánky Lotus.  
  • 14. Šlehejte 2 minuty / rychlost 3  
  • 15. Hned ze začátku dalšího šlehání přilijte 250 ml teplého mléka (40 ℃ ) otvorem ve víku.  
  • 16. Šlehejte 5 minut / 85 ℃ / rychlost 2.  
  • 17. Lehce zchladlý krém vrstvěte do košíčků (vrstva cca 0,5 cm).  
  • 18. Dejte chladit do lednice na 1 hodinu.
Nepečené mini cheesecakes