Pistáciové lanýže

Pistáciové lanýže

4 Stars
Pistáciové lanýže

Suroviny

  • ZÁKLAD:
  • 300 g kvalitní čokolády 
  • 200 ml smetany ke šlehání 
  • 90 g pistáciového másla  
  • špetka soli
  •  
  • NA OBALOVÁNÍ:
  • nakrájené pistácie na obalování

Příslušenství

  • metla

Postup

  • 1. Do nádoby vložte metlu.
  • 2. Přidejte 200 ml smetany ke šlehání.
  • 3. Vařte 1 minutu / 80 ℃ / rychlost 1.
  • 4. Přidejte 300 g čokolády.
  • 5. Šlehejte 2 minuty / rychlost 2.
  • 6. Přidejte 90 g pistáciového másla a špetku soli.
  • 7. Šlehejte 1 minutu / rychlost 1.
  • 8. Ručně tvarujte kuličky.
  • 9. Hotové kuličky obalte v sekaných pistáciích.
Pistáciové lanýže