Pomazánka z řapíkatého celeru

Pomazánka z řapíkatého celeru

4 Stars
Pomazánka z řapíkatého celeru

Suroviny

  • 3 řapíky celeru
  • 1 červená cibule
  • 200 g Lučiny
  • 200 g zakysané smetany
  • hrst pažitky
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • nože
  • stěrka

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože. 
  • 2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 červenou cibuli. 
  • 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.
  • 4. Setřete stěrkou ke středu.
  • 5. Přidejte 3 řapíky celeru, 200 g Lučiny a 200 g zakysané smetany. 
  • 6. Sekejte 30 sekund / rychlost 6. 
  • 7. Setřete stěrkou ke středu.
  • 8. Přidejte hrst nasekané pažitky, sůl a pepř. 
  • 9. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.
Pomazánka z řapíkatého celeru