Ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka

4 Stars
Ředkvičková pomazánka

Suroviny

  • 1 svazek ředkviček 
  • 2 uvařená vejce 
  • 2 lžíce bílého jogurtu 
  • 1 lžička hořčice 
  • 125 g polotučného tvarohu 
  • 50 g strouhaného tvrdého sýru (gouda, eidam, ementál, ...) 
  • sůl, pepř 
  • hrst bylinek

Příslušenství

  • Sestava na strouhání
  • Metla

Postup

  • 1. Do nádoby vložte sestavu na strouhání. 
  • 2. Strouhejte rychlostí 5 jeden svazek ředkviček a 2 oloupaná uvařená vejce. 
  • 3. Do nádoby vložte metlu. 
  • 4. Přidejte 2 lžíce bílého jogurtu, 1 lžičku hořčice, 125 g polotučného tvarohu a 50 g strouhaného tvrdého sýra (gouda, eidam, ementál, …). 
  • 5. Šlehejte 2 minuty / rychlost 2. 
  • 6. Přidejte hrst posekaných bylinek a dochuťte solí a pepřem. 
  • 7. Šlehejte 20 sekund / rychlost 2. 
  • 8. Podávejte ideálně s celozrnným pečivem. 
Ředkvičková pomazánka