Tuňák se sezamovou krustou a fazolkami

Tuňák se sezamovou krustou a fazolkami

4 Stars
Tuňák se sezamovou krustou a fazolkami

Suroviny

  • 4 porce tuňáka
  • wasabi
  • 100 g černého sezamu
  • 250 g fazolek
  • 1,5 l vody
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • Sestava pro vaření v páře

Postup

  • 1. Do nádoby přidejte 1,5 l vody a 250 g fazolek.  
  • 2. Vařte 3 minuty / 100 ℃ / bez nástavce.  
  • 3. Fazolky dejte stranou do ledové vody.  
  • 4. Do nádoby přidejte vodu po rysku vaření v páře.  
  • 5. Nádobu uzavřete sestavou pro vaření v páře a spusťte program vaření v páře.    
  • 6. 4 porce tuňáka potřete z vrchní strany wasabi dle chuti, posypte 100 g černého sezamu a dochuťte solí a pepřem.  
  • 7. Po signalizaci vložte tuňáka a vařte 15 minut.  
  • 8. Podávejte s fazolkami.
Tuňák se sezamovou krustou a fazolkami