Tuňák se sezamovou krustou a fazolkami
6. úno
Leonardo 4 porce 30 minut https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/tunak-se-sezamovou-krustou-a-fazolkami/
Suroviny
- 4 porce tuňáka
- wasabi
- 100 g černého sezamu
- 250 g fazolek
- 1,5 l vody
- sůl, pepř
Příslušenství
- Sestava pro vaření v páře
Postup
- 1. Do nádoby přidejte 1,5 l vody a 250 g fazolek.
- 2. Vařte 3 minuty / 100 ℃ / bez nástavce.
- 3. Fazolky dejte stranou do ledové vody.
- 4. Do nádoby přidejte vodu po rysku vaření v páře.
- 5. Nádobu uzavřete sestavou pro vaření v páře a spusťte program vaření v páře.
- 6. 4 porce tuňáka potřete z vrchní strany wasabi dle chuti, posypte 100 g černého sezamu a dochuťte solí a pepřem.
- 7. Po signalizaci vložte tuňáka a vařte 15 minut.
- 8. Podávejte s fazolkami.