Houbové kyselo s koprem

Houbové kyselo s koprem

4 Stars
Houbové kyselo s koprem

Suroviny

  • 1 cibule
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 150 g hub
  • 100 g kvasu
  • 1/2 lžičky kmínu
  • hrst kopru
  • 600 ml zeleninového vývaru
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • nože
  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte oloupanou a přepůlenou 1 cibuli.  
  • 3. Sekejte 15 sekund / rychlost 6.  
  • 4. Vyjměte nože a vložte míchací hák.  
  • 5. Přidejte 3 lžíce olivového oleje a restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 6. Přidejte 150 g hub a ½ lžičky kmínu.  
  • 7. Restujte 8 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 8. Přidejte 100 g kvasu, 600 ml zeleninového vývaru a nasekanou hrst kopru.  
  • 9. Vařte 20 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 10. Dochuťte solí a pepřem.
Houbové kyselo s koprem