Hovězí na kmíně

Hovězí na kmíně

4 Stars
Hovězí na kmíně

Suroviny

  • 400g hovězího masa - kýta
  • 1 cibule
  • 2 lžíce olej
  • 1 lžíce kmínu
  • 1,5 lžíce hladké mouky 
  • 1 l vývaru

Příslušenství

  • sekací nože 
  • míchací nože

Postup

  • 1. Do mixovací nádoby vložte sekací nástavec. 
  • 2. Oloupejte a přepulte cibuli.
  • 3. Sekejte cibuli 10 sek./rychlost 5.
  • 4. Vyjměte sekací nástavec.
  • 5. Vložte míchací nástavec.
  • 6. Přidejte olej.
  • 7. Restujte 15 min./100 ℃ /rychlost 1.
  • 8. Přidejte maso a kmín.
  • 9. Restujte 5 min./105 ℃ /rychlost 1.
  • 10. Zaprašte moukou.
  • 11. Restujte ještě 2 min./100 ℃ /rychlost 2. 
  • 12. Zalijte vývarem.
  • 13. Vařte 120 min./100 ℃ /rychlost 1.
  • 14. Pokud maso ještě není měkké, nechte ještě několik minut povařit.
  • 15. Poté dochuťte.
Hovězí na kmíně