Jahodová marmeláda s bazalkou

Jahodová marmeláda s bazalkou

4 Stars
Jahodová marmeláda s bazalkou

Suroviny

  • 1 kg očištěných jahod  
  • 1 kg cukru  
  • 1 želírovací cukr na 1 kg ovoce  
  • 1 velká hrst bazalky 

Příslušenství

  • nože  
  • míchací hák   

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte 1 kg očištěných jahod a sekejte 40 sekund / rychlost 2.  
  • 3. Vyjměte nože a vložte míchací hák.  
  • 4. Přidejte 1 kg cukru a 1 želírovací cukr.   
  • 5. Vařte 15 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 6. Přidejte 1 velkou hrst najemno nasekané bazalky a vařte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 7. Ještě teplou marmeládou plňte čisté sklenice a ihned uzavřete.
Jahodová marmeláda s bazalkou