Kuřecí Kung-pao

Kuřecí Kung-pao

4 Stars
Kuřecí Kung-pao

Suroviny

  • 800 gramů kuřecích prs, plátek, bez kostí
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 kusy cibule
  • 600 gramů pórku
  • 100 gramů sójové omáčky
  • 100 ml vody
  • 100 gramů nesolených burských oříšků
  • 2 polévkové lžíce solamylu

Příslušenství

  • míchací metle
  • sekací nože

Postup

  • 1. Do mísy vložte cibuli a přesekejte na hrubší kusy 7 sek./rychlost 8.
  • 2. Stáhněte stěrkou do středu.
  • 3. Přidejte lžíci oleje a poduste 3 minuty/100 ℃ /rychlost 1.
  • 4. Zaměňte sekací nože za míchací metlu.
  • 5. Přidejte překrájené maso na větší kusy, sůl, sójovou omáčku, arašídy a vařte 7 minut/80 ℃ /rychlost 1.
Kuřecí Kung-pao