1. Připravte si maso: 700 g kuřecích prs nakrájejte na kousky a alespoň na pár hodin naložte ve 2 lžičkách koření Garam masala a 2 lžících olivového oleje.
2. Do nádoby vložte nože.
3. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli.
4. Sekejte 10 sekund / rychlost 5.
5. Vyjměte nože a vložte míchací hák.
6. Přidejte 50 g másla máslo a zbylé 2 lžíce olivového oleje.
7. Restujte 8 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
8. Přidejte 1 lžičku koření Hot masala, ½ lžičky kurkumy, ¼ lžičky skořice, ¼ lžičky koriandrových semínek, 1 lžičku strouhaného zázvoru a naložené maso.
9. Restujte 2 minuty / 100 ℃ / rychlost 1.
10. Přidejte 50 g rajčatového protlaku, 225 g drcených rajčat a 150 ml vývaru.