Pikantní kuřecí vývar

Pikantní kuřecí vývar

4 Stars
Pikantní kuřecí vývar

Suroviny

  • 500 g kuřecího skeletu / kuřecích krků  
  • 1,4 l vody  
  • 1 bobkový list   
  • 3 kuličky nového koření   
  • 1/2 lžičky mletého koriandru  
  • 1 lžička kari  
  • 60 g zázvoru  
  • trochu chilli  
  • 1 menší mrkev  
  • 80 g pórku  
  • 4 žampiony  
  • 2 lžíce oleje

Příslušenství

  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby vložíme 500 g kuřecího skeletu / kuřecích krků.  
  • 2. Přidejte 1,4 l vody, 1 bobkový list, 3 kuličky nového koření, 1/2 lžičky koriandru, 1 lžička kari pasty, 60 g zázvoru nakrájeného na kolečka.  
  • 3. Vařte bez nástavce 1,5 hodiny / 100 ℃ .  
  • 4. Hotový vývar scedíme a dáme stranou.  
  • 5. Do nádoby vložte míchací hák.  
  • 6. Přidejte 4 žampiony na plátky, 1 menší mrkev na kolečka a trochu chilli.  
  • 7. Přidejte 2 lžíce oleje a restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 8. Zalijte vývarem a přidejte 80 g pórku nakrájeného na kolečka.  
  • 9. Vařte 20 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
Pikantní kuřecí vývar