Fazolovo-květáková polévka

Fazolovo-květáková polévka

4 Stars
Fazolovo-květáková polévka

Suroviny

  • 300 g květákových růžiček 
  • 2 mrkve 
  • 1 cibule 
  • 1 lžička tymiánu 
  • 3 lžíce olivového oleje 
  • 2 stroužky česneku 
  • 500 ml zeleninového vývaru 
  • 400 g loupaných rajčat z plechovky 
  • 200 g červených fazolí z plechovky 
  • sůl, pepř 

Příslušenství

  • míchací hák
  • nože 

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože. 
  • 2. Přidejte 1 oloupanou a přepůlenou cibuli. 
  • 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6. 
  • 4. Vyjměte nože a vložte míchací hák. 
  • 5. Přidejte 3 lžíce olivového oleje. 
  • 6. Restujte 8 minut / 90 ℃ / rychlost 1. 
  • 7. Zalijte 500 ml zeleninového vývaru. 
  • 8. Přidejte 300 g květákových růžiček, na kolečka nakrájenou mrkev a 400 g loupaných rajčat z plechovky. 
  • 9. Přidejte 1 lžičku tymiánu a sůl. 
  • 10. Vařte 50 minut / 90 ℃ / rychlost 1. 
  • 11. Přidejte 200 g červených fazolí z plechovky a prolisované 2 stroužky česneku. 
  • 12. Vařte 8 minut / 90 ℃ / rychlost 1. 
  • 13. Vyjměte míchací hák a vložte nože. 
  • 14. Sekejte 30 sekund / rychlost 6. 
  • 15. Dochuťte solí a pepřem.
Fazolovo-květáková polévka