Dýňový guláš s cizrnou
6. úno
Leonardo 4 porce 30 minut https://www.eta.cz/tadyjedoma/leonardo/dynovy-gulas-s-cizrnou/
Suroviny
- 300 g uvařené dýně
- 425 g cizrny
- 150 g sójového masa
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 1 malý rajčatový protlak
- 1/2 lžičky mleté papriky
- 1/2 lžičky majoránky
- sůl, pepř
Postup
- 1. Do nádoby nalijte 1 litr vody a přidejte 150 g sojového masa.
- 2. Vařte 15 minut / 100 ℃ .
- 3. Sceďte sóju a dejte stranou.
- 4. Do nádoby vložte nože, přidejte oloupanou a přepůlenou cibuli.
- 5. Sekejte 10 sekund / rychlost 5.
- 6. Vyjměte nože a vložte míchací hák. Přidejte 2 lžíce oleje a stroužek česneku.
- 7. Restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 8. Přidejte koření a protlak.
- 9. Restujte 1 minutu / 100 ℃ / rychlost 2.
- 10. Vložte 300 g uvařené dýně, 425 g cizrny a uvařené sojové maso.
- 11. Podlijte 250 ml vody.
- 12. Vařte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1.
- 13. Dochuťte solí a pepřem.