Dýňový guláš s cizrnou

Dýňový guláš s cizrnou

4 Stars
Dýňový guláš s cizrnou

Suroviny

  • 300 g uvařené dýně 
  • 425 g cizrny 
  • 150 g sójového masa 
  • 2 lžíce olivového oleje 
  • 1 cibule 
  • 1 stroužek česneku 
  • 1 malý rajčatový protlak 
  • 1/2 lžičky mleté papriky 
  • 1/2 lžičky majoránky 
  • sůl, pepř 

Příslušenství

  • nože
  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby nalijte 1 litr vody a přidejte 150 g sojového masa. 
  • 2. Vařte 15 minut / 100 ℃ . 
  • 3. Sceďte sóju a dejte stranou. 
  • 4. Do nádoby vložte nože, přidejte oloupanou a přepůlenou cibuli. 
  • 5. Sekejte 10 sekund / rychlost 5. 
  • 6. Vyjměte nože a vložte míchací hák. Přidejte 2 lžíce oleje a stroužek česneku.  
  • 7. Restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1. 
  • 8. Přidejte koření a protlak. 
  • 9. Restujte 1 minutu / 100 ℃ / rychlost 2. 
  • 10. Vložte 300 g uvařené dýně, 425 g cizrny a uvařené sojové maso. 
  • 11. Podlijte 250 ml vody. 
  • 12. Vařte 5 minut / 100 ℃ / rychlost 1. 
  • 13. Dochuťte solí a pepřem.
Dýňový guláš s cizrnou