Játra na cibulce

Játra na cibulce

4 Stars
Játra na cibulce

Suroviny

  • 400 g očištěných jater
  • 2 cibule
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu
  • 100 ml vody
  • snítka tymiánu
  • 2 lžíce sádla
  • 1 lžička másla
  • sůl, pepř

Příslušenství

  • nože 
  • míchací hák

Postup

  • 1. Do nádoby vložte nože.  
  • 2. Přidejte oloupané a přepůlené 2 cibule.  
  • 3. Sekejte 10 sekund / rychlost 6.  
  • 4. Vyjměte nože a přidejte míchací hák.  
  • 5. Přidejte 2 lžíce sádla.  
  • 6. Restujte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 7. Přidejte pokrájených 400 g očištěných jater a snítku tymiánu.  
  • 8. Restujte 15 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 9. Přidejte 1 lžíci kukuřičného škrobu rozpuštěného ve 100 ml vody.  
  • 10. Vařte 10 minut / 100 ℃ / rychlost 1.  
  • 11. Přidejte pro zjemnění 1 lžičku másla. Již nevařte, pouze dochuťte solí a pepřem a promíchejte. 
Játra na cibulce